9 maj 2016
20:30

Västerhaninge IF

Referat: Älvsjö AIK FF - Västerhaninge IF

Förlust mot Älvsjö. Det vi får ta med oss är första halvlek som var klart godkänd. Två riktigt snygga mål. Dels kvitteringen till 1-1 av Adam. En höger yttersida från 25 meter som skruvar sig in runt Älvsjös målvakt. Samt ledningsmålet där bollen går på ett snöre och Andreas får fram bollen till debuterande Mbo som enkelt stöter in bollen väldigt vackert.
Andra halvlek så tappar Västerhaninge organisationen och målen rullar in. Vifår tacka Tomas i målet för att siffrorna stannar vid 4-2. Tomas står för ett par riktigt svettiga räddningar. Extra plus även till Andreas, Albin och Mbo.